If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравеите имам проблем,гаден шум имаго винаги без значение дали е на завои или на прав пат. Маи неса главини а един маистор спомена за ниакакав си лагер на парвичен вал???,вазможно ли е това? а а не са и гуми
Здравеите имам проблем,гаден шум имаго винаги без значение дали е на завои или на прав пат. Маи неса главини а един маистор спомена за ниакакав си лагер на парвичен вал???,вазможно ли е това? а а не са и гуми
Лагера на първичния вал се познава сравнително лесно ако мотора няма старнични шумове като силно трякащ вариатор стържеща ролка или хидравлична помпа и т.н.
Сега палиш колата загряваш я добре трябва да загрееш двигателя и по точно маслото в кутията. Маслото на кутията трябва да се загрее добре защото гъстото масло намалява шумовете от лагери и прочие проблеми с увеличени луфтове. След като загрееш добре маслото на СКОРОСТНАТА кутия спираш на тихо място спираш музики вентилатори да е тихо в купето при работещ двигател натискаш и отпускаш педала на съединителя до долу ако при натиснат педал няма шум а при пуснат се появява почти е сигурно че проблема е от въпросния лагер на първичния вал. Нормално е да иам леш чум (все пак се въртят зчбните колела на всички скорости но шума е едва доловим, ако има виене то проблема вероятно е в лагера.
Ако проблема е само в движение може и диференциал да е проблема там се тества като се дава и връща газта на най високата скорост Но трябва да си с по набит слух.
ами както казваш ниама виещ шум а а гадно шумене,което не си променя силата дори когато се движа на прав пат пак си го има а в завои си е саштиа шум,и затова ми биаха казвали за лагер на парвичен вал
Лагера на първичния вал се познава сравнително лесно ако мотора няма старнични шумове като силно трякащ вариатор стържеща ролка или хидравлична помпа и т.н.
Сега палиш колата загряваш я добре трябва да загрееш двигателя и по точно маслото в кутията. Маслото на кутията трябва да се загрее добре защото гъстото масло намалява шумовете от лагери и прочие проблеми с увеличени луфтове. След като загрееш добре маслото на СКОРОСТНАТА кутия спираш на тихо място спираш музики вентилатори да е тихо в купето при работещ двигател натискаш и отпускаш педала на съединителя до долу ако при натиснат педал няма шум а при пуснат се появява почти е сигурно че проблема е от въпросния лагер на първичния вал. Нормално е да иам леш чум (все пак се въртят зчбните колела на всички скорости но шума е едва доловим, ако има виене то проблема вероятно е в лагера.
Ако проблема е само в движение може и диференциал да е проблема там се тества като се дава и връща газта на най високата скорост Но трябва да си с по набит слух.
Eй,колега-за това ти се кефя на тебе,защото винаго обясняваш търпеливо и подробно,нещо което аз не мога.
Поздрави от мен.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
ок! дано е само ниакои лагер
----------------------
156 1,9 jtd 00
А като натиснеш педала изчезва ли ако изчезва шума значи е лагера.
И по добре си потърси кутия втора ръка че тия лагери ако знаеш какво приключение е дока то се намерят а и лагера може да струва около 100лв а като добавиш и труда по смяната и не се знае дали няма и нещо друго повредено. А има и Още нещо ако не си сменял съединител ще е добре да се подготвиш и за неговата смяна така и така ще се сваля кутията.
Еми значи може да не е лагер на първичен вал а има ли промяна в звука при движение като даваш и връщаш газта. А ако няма промяна в шума при завой значи и лагери на колелата не са. Пробвай в тързачката теми за виене от предницата няколко пъти съм описвал как се пробва дали е лагера на място с крик.
Ако няма промяна на шума при подаване и връщане на газта може и карета да са има ли чаткане при завиване с ниски скороти и доста завъртян волан.
Comment